tirsdag den 23. oktober 2012

Så er det blevet til et par julekort, det første er i størrelsen 14 x 14 cm.

 
Jeg har brugt papirer fra Pion Design, de er min absolutte favoritter, især dem med fire små forskellige på hvert ark, mønstrene er endnu sødere, når de er mindre.
 
Stemplet er farvelagt med Prismacolor blyanter, desværre er farverne på mit kamera ikke blevet så gode denne gang.
 
Tag, svivl og "billet" er alle Magnolia dies, og så har jeg brugt en Matha Stewart punch, som var den første af mange jeg har, men også den jeg bruger mest.
 
Det næste kort er kun 10 x 10 cm og et af de kort, som jeg næsten synes, laver sig selv. Når jeg sidder og scarpper og laver kort, er der jo altid en masse små afskårne stumper, og dem bruger jeg på disse små kort, som er rigtig hyggelige at lave.
 
 
Dette er meget enkelt, Magnolia stemplet er malet med Distress inks og vandpensel, og papirene igen fra Pion. Nogle gange synes jeg, det er rart med et lille kort, hvis ikke der skal skrives særlig meget.
 
Mange hilsner Ea



søndag den 7. oktober 2012

Endnu en gavepose

Sikke en herlig søndag at vågne op til solen skinner og jeg har fri, og prøv at se, kan man blive andet end inspireret af sådan en dejlig dag i disse skønne omgivelser?

Jeg har lige lavet endnu en gavepose, egentlig skulle jeg i gang med julekortene, men lige nu er poserne altså meget sjovere, men i det mindste er det da en julepose.

 
 
Jeg har brugt Pion papirer, som er mine absolut yndlingspapirer, jeg er vild med deres romantiske vintage stil, og skønne dusch farver.
Jeg har farvelagt stemplet med Prismacolor blyanter. Stakittet og hjertet er Magnolia dies, svivlen er fra Memorybox, blondekanten fra Spellbinder.
 

Tja, stjernerne igen ;-) men de er SÅ søde. Stemplerne er fra Lily og the Valley.



Han er da sød.
 

Jeg kan rigtig godt lide at bruge det lidt rå bastbånd, for at give kontrast til alt det romantiske, og så er jeg endelig kommet i gang med at bruge min Glossy Accent til det, den egentlig er beregnet til, ellers har jeg bare brugt den som en rigtig god og stærk lim. Den er så fin på de små søde bogstaver fra Pion.
 



 

fredag den 5. oktober 2012

Endelig tilbage igen.

Så er jeg endelig tilbage igen, der er gået et halvt år siden, jeg opdaterede min blog fordi - Joel og jeg har købt hus!! Efter 22 år i samme lejlighed på Frederiksberg sammen, og vores tidligere år hhv. i samme bygning og 500 meter længere nede ad Åboulevarden, tænkte vi, at det var tid til luftforandring.

Så vi har købt det skønneste hus i Slangerup, selvfølgelig med plads til en systue/scraprum.  Det var et stort arbejde at flytte fra 165 m2 lejlighed + 25 m2 loftrum, hvor der er blevet samlet godt sammen de sidste 22 år!! Men nu er vi fint på plads, og der er begyndt at blive tid til lidt kreativitet igen.

Jeg var i Panduro og fandt de sødeste hvide gaveposer (de har dem også i brune og guld) og dem er jeg blevet helt fjollet med at pynte, ihh hvor skal jeg give mange gaver væk - fnis ;-)

 
Stemplet er farvelagt med Prismacolor farveblyanter, som er helt nye for mig, jeg har ellers malet med Distress inks, men hvor går det hurtigt med blyanterne til sammenligning, og det er lidt nemmere at sidde med i sofaen om aftenen. De to swivler er begge fra Memorybox.

 
Jeg er blevet helt tosset med denne lille stjerne, som er fra Spellbinders sæt af cirkler med stjerner rundt i kanten, de må bare med på næsten alt, hvad jeg laver lige nu.
 
Vi ses snart igen Ea