lørdag den 16. februar 2013

Hej igen :-)

Her er en lille hurtig holder til alle de kort, man laver, så de kan stå fremme og pynte, indtil de skal bruges til at glæde andre med.

 
Selve holderen er lavet af et stykke Bazzil karton, og beklædt både udvendig og indvendig med Pion papirer, da det giver holderen en bedre stabilitet, når der er sat ekstra papir på begge sider.
 
Rigtig god week-end, Ea

tirsdag den 12. februar 2013

Hej igen :-)

Et lille 15 x 15 cm lyseblåt kort, har jeg fået lavet, der er godt nok lidt sommer over det, men det må være fordi jeg LÆNGES så meget efter forår, sol og sommer :-)

 
Papirerne er fra Pion, og selve kortet er lavet af Bazzil Bling, Bazzil er mit yndlingskarton, fordi det er stift nok at at holde meget tungt pynt uden al bøje. Det er også super godt at lave æsker og lignende ting af, for di de holder faconen.
 
 
Lidt blomster, og en Memory Box sommerfugl som er embosset med "Holographic" pulver.
 
 
Tre små søde blomster standset ud med Magnolia die, de har fået lidt sværte på kanterne med Distress ink "Walnut Stain", som for det meste bruger til at sværte med.

 
Hygge Ea

 
 

lørdag den 9. februar 2013

Jubiii :-) nu er det endelig week-end, så her får I lige et lille tag kort, det kan åbnes, som dem jeg lavede til jul, det synes jeg nu, er mere praktisk ;-)

 
 
Her er to billeder af kortet, jeg slås virkelig meget med mit kamera, farverne bliver ikke rigtig, på billedet nedenunder kan I se, hvordan farverne er i virkeligheden, men når farverne bliver rigtig, bliver billedet uskarpt.
 
 
 
 
Her er Butterfly Tilda, med Love stemplet bag, malet med Distress reinkers, og standset ud med en Spellbinder die.
 
 Kortet er 15 cm højt
 
 
 
Masser af blomster :-))
 
 


 




Hjertetag er fra Magnolia, og papiret fra Pion.
 

 
Kortet set fra bagside, den fine udstandsede kant er fra Spellbinder

 
Sommerfuglen er fra Memory Box, og er blevet embosset med holograpich embossingpulver.

 
Sådan ser det ud indeni.

 
Rigtig god week-end til jer alle :-)

 

søndag den 3. februar 2013

Hej hej :-)

Et nyt lille kort 14 x 14 cm, i en lidt anden facon. Jeg synes, kortene med indstik er en sød afveksling, meeen jeg laver nu flest "almindelige" kort.

 
 
I kan bedre se indstikket på billedet nedenunder, jeg har lavet indstikket af to lag papir, så det er lidt stivere, og ikke bliver krøllet, når man tager det op og i, jeg har sat toppen af en Sizzix tag ind imellem de to lag, så man kan tage fat i den.


 
Prøv at se, det søde lille staffeli, som kortet står på, det har jeg fået i julegave, af min søde veninde Ann, som har Patchwork Huset, det er i råt fyrretræ, når man køber det, jeg har bare malet det med Folkart hobby maling, og stemplet lidt hist og her.

 
Ja, jeg ved det godt, den samme Tilda igen, men hun er SÅ bedårende :-) Hun er malet med Prismacolor blyanter, og så har kronen og stjernen fået "Stardust Stickles"

 
Blomster sprayet med Glimmermist "Old Lace" og "Stardust Stickles"

 
Rigtig god søndag til jer alle :-) Ea